Willy Lourenssen roept gemeenteraad op in actie te komen

2020-11-24 wooncrisis Willy

In Raalte en Olst-Wijhe roept Willy Lourenssen de gemeenteraden op aan te dringen op goed woonbeleid. En hij maakt hier grondig werk van, zo staat zijn oproep mét petities in De Stentor en Salland Centraal. Deze media aandacht helpt bij het verspreiden van de petitie én om de gemeenten aan boord te krijgen.

Willy Lourensen benadrukt namelijk dat gemeenten vastlopen in hun taak om te zorgen voor voldoende en goede woningen, wegens nationaal wanbeleid. Daarom is het zó belangrijk dat gemeenten er werk van maken om ‘Den Haag’ in beweging te krijgen voor goed woonbeleid.

Net als Willy Lourensen, en 80 andere actieleiders, kan jij ook jouw gemeente oproepen in actie te komen tegen de wooncrisis. Teken of start hier een petitie. Als je hulp wilt bij het benaderen van de lokale pers, mail naar info@degoedezaak.org.

Deel het verhaal met anderen

TEKEN DE PETITIE

De wooncrisis raakt jong en oud. Als er al een huurwoning te vinden is, is de huur vaak onbetaalbaar. Wie geen woning kan kopen heeft het nakijken en huisjesmelkers hebben vrij spel. Dat kan en moet anders. Wij willen woonbeleid waarbij goed en betaalbaar wonen centraal staat.